shell-mastercardMange kredittkort har bensinbonuser, og Shell MasterCard er naturligvis ett av disse. Og dette er selvfølgelig det kredittkortet du skal ha dersom du er lojal Shell-kunde, men også hvermansen kan ha bruk for kortet da det omfatter bonuser som strekker seg utenfor Shell-regimet. Blant annet kan vi nevne en prosentvis bonus på all handel over hele verden, noe som gjør at Shell MasterCard er et velegnet erstatningskort til det gamle bankkortet.

Betingelser og priser

Shell MasterCard er et såkalt bonuskort der fordelene ligger i de mange bonusene og pengene man kan spare på å handle med kortet. Følgelig er ikke betingelsene så veldig viktige, ettersom man uansett er nødt til å betale tilbake det man har brukt før rentene begynner å løpe dersom det skal lønne seg å ha dette kredittkortet. For øvrig så er effektiv rente på 26,17 prosent, slik at avbetaling med Shell MasterCard uansett ikke vil være å anbefale.

Rentefri nedbetalingsperiode er dog på hele 50 dager, slik at man har god tid på seg til å betale den kreditten man har brukt. Shell MasterCard er ikke et spesielt bra kredittkort for reise, da reiseforsikring ikke er inkludert, samtidig som man har et gebyr på hele 4 prosent ved uttak i minibanker. Maksimal kredittgrense på kredittkortet er 75 000.

Fordeler med kredittkortet

zapfpistole-vor-preistafel-tanken-ist-im-norden-deutschlands-im-schnitt-deutlich-guenstiger-als-im-sueden-Fordelene med Shell MasterCard ligger i bonusprogrammet. Her får du nemlig faste 40 øre i rabatt når du fyller tanken hos Shell, samt en rekke andre rabatter gjennom kampanjer og sesongbaserte tilbud hos bensinstasjonene. I tillegg får du 1 prosent bonus på alt du handler over hele verden, slik at du kan spare en god del penger dersom du bruker kredittkortet aktivt. Du får også tilgang til Ikano Banks fordelsprogram, der du blant annet sparer penger på hotell, leiebil, handel i nettbutikker og så videre.

Søke om Shell MasterCard

Shell MasterCard er et produkt fra Ikano Bank. De har automatiske søknadsskjemaer på sine nettsider, der du får svar på søknaden umiddelbart. For å søke om kredittkortet må du være minst 20 år gammel. Blir søknaden innvilget bør du ha kredittkortet ditt i postkassa innen en ukes tid.