Oversikt over kredittkort som tilbyr bensinrabatt

Med moderne kredittkort får man tilgang til mange fordeler, deriblant rabatt når man fyller drivstoff og bensin på norske bensinstasjoner. Men hvor mye du sparer med de ulike kortene er svært varierende, og derfor kan du helt sikkert spare mye penger på å bytte til et kredittkort som har bedre bensinrabatt. Eller har du kanskje ikke et slikt kort i det hele tatt? Vi gir dg oversikten over kredittkort som tilbyr bensinrabatt.

365Privat MasterCard

Et av de mest populære kredittkortene med bensinrabatt. Her sparer man 3,65 prosent av pumpeprisen, uansett hvilken kjede man velger å fylle tanken hos. Det tilsvarer en bonus på over 50 øre/literen når bensinen koster 15 kroner. I tillegg får du 30 øre i ekstrabonus hvis du fyller hos Esso, som gjør at man kan spare over 80 øre per liter bensin med 365 Privat MasterCard.

Cresco Car

Et godt alternativ for deg som vil ha fleksibilitet og ikke vil binde deg til en spesifikk kjede. Med Cresco Car sitt kredittkort får du 3% rabatt på all bensin uansett hvilken kjede du fyller hos. I tillegg får du også 1% rabatt på alle øvrige kjøp over hele verden. Verdt å nevne er at du kan spare maksimalt 1500 kroner per kalenderår med dette kredittkortet.

Shell MasterCard

Er du dedikert Shell-tanker, så anbefaler vi kredittkortet Shell MasterCard. Her får du nemlig faste 40 øre/literen i bonus når du fyller bensin på en Shell-stasjon. I tillegg får du 1% bonus på alle andre kjøp over hele verden, i tillegg til gode rabatter på Shell på alt fra pølser til bilvask. Det perfekte kort for enhver Shell-bilist.

Statoil MasterCard

Statoil_logoEr det derimot Statoil som er din leverandør av drivstoff, så skal du skaffe deg et Statoil MasterCard. Bensinbonusen er ikke like bra her, da du må fylle relativt mye for å få en bonus på 30 øre/literen. «Vanlige kunder» får kun 20 øre/literen, noe som ikke er spesielt høyt. Allikevel byr kredittkortet på flere bonuser og fordeler for den lojale Statoil-kunde.

Esso MasterCard

Så har vi Esso sitt kredittkort da, som tilbyr deg faste 30 øre i rabatt når du fyller bensin på en Esso-stasjon. Sammenligner vi med 365Privat MasterCard får du altså samme Esso-rabatt, minus de 3,65 prosentene. Men dette kredittkortet gir deg også andre rabatter hos Esso, på alt fra bilvask til fyringsolje og så videre.