Fem forbrukslån med høy lånegrense

Det finnes mange banker i Norge som tilbyr forbrukslån, men vilkårene og betingelsene er ganske så forskjellige på tvers av bankene. Det gjelder alt fra renter og gebyrer til aldersgrense og øvrige søkevilkår. Men også når det kommer til den summen man kan låne, så er det store forskjeller i hvor mye norske banker vil gi deg uten du trenger å stille med sikkerhet. Dersom du snuser på et forbrukslån på opp mot 500 000 kroner, så bør du lese videre i denne artikkelen.

Anbefalte forbrukslån med høy lånegrense

For videre her skal vi anbefale fem norske forbrukslån med høy lånegrense. Maksimal lånegrense for norske forbrukslån uten sikkerhet er 500 000 kroner, og det er disse lånene vi skal se nærmere på – i tillegg til noen andre aktører som strekker seg nesten like langt.

Bank Norwegian

En av de bankene som strekker seg ekstra langt for sine kunder, er Bank Norwegian. De tilbyr forbrukslån på inntil 600 000 kroner, som for øyeblikket er markedets høyeste lånegrense. Det er kun en annen bank som tilbyr tilsvarende sum, og den kan du lese mer om under her. Effektiv rente for forbrukslån hos Bank Norwegian ligger i snitt på 17,8 prosent, men med et såpass høyt lån har du trolig høy inntekt – og følgelig vil den effektive renten kunne krype ned mot maksimalt 9,59 prosent.

Opp Finans

Den andre av de fem aktørene på denne oversikten som tilbyr forbrukslån på inntil 500 000 kroner heter Opp Finans, og dette er en tjeneste som tilbys av den norske storbanken Gjensidige. For ikke lenge siden ble det forøvrig kjent at Gjensidige Bank skulle selges til Nordea for 5,5 milliarder kroner.

Med et forbrukslån fra Opp Finans kan du altså søke om å låne så lite som 10 000 kroner, eller så mye som 500 000 kroner. Effektiv rente ligger i snitt på 18,35 prosent, men det er mulig å få langt lavere rente ved såpass høye lånesummer. Opp Finans skal også ha skryt for rask søknadsbehandling og nesten like rask utbetaling av lån.

Komplett Bank

Det finnes flere norske banker som tilbyr høy lånegrense, selv om de tre forbrukslånene vi nå skal se på ikke kan måle seg med de to overnevnte. Først ut er Komplett Bank, som tilbyr forbrukslån på inntil 400 000 kroner. Lånet er naturligvis uten sikkerhet, og du kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Unikt med forbrukslånet fra Komplett Bank er at du kan bruke så lang tid på å betale tilbake lånet som du vil – du bestemmer selv hvilke måneder du vil betale avdrag og hvilke måneder du ikke vil gjøre det.

yA Bank

Også den norske internettbanken yA Bank tilbyr forbrukslån på inntil 400 000 kroner, eller så lite som 25 000 kroner. Effektiv rente er i snitt 17,54 prosent hos yA bank, men igjen så er det mulig å få lavere renter her enn hva eksempelet skulle tilsi. En fordel med å søke forbrukslån gjennom yA bank er at du selv kan velge antall år med avdragsfrihet. Når man søker om såpass store lån vil det kanskje være greit å begynne med å kun betale renter.

Nordax Finans

Nordax_logo_RGB3Det siste og femte anbefalte forbrukslånet med høy lånegrense er forbrukslånet fra Nordax Finans, der du kan søke om å låne inntil 400 000 kroner (eller så lite som 10 000 kroner). Maksimal nedbetalingstid er 15 år, og den effektive renten synker ved høyere lånesummer. Ved maksimalt lån kan du få en effektiv rente på under 10 prosent, noe som slettes ikke er en dårlig rente. Utover dette så er Nordax Finans en stor finansieringsinstitusjon, som du kan føle deg trygg på dersom du bestemmer deg for å søke lån her.