Info om Axo Finans forbrukslån

Axo Finans er en velkjent låneformidler som hjelper norske bankkunder med å skaffe seg et billig forbrukslån. Når du søker om forbrukslån gjennom Axo Finans, så søker du egentlig om lån via en av selskapets samarbeidende banker. I skrivende stund omfatter det velkjente aktører som Komplett Bank, DNB, Bank Norwegian og Santander – bare for å nevne noen. Som du kanskje skjønner så skal det ikke så mye til for å få et bra forbrukslån dersom man søker gjennom Axo Finans.

Betingelser og priser

På samme måte som ved de fleste andre låneformidlere i markedet, så er det vanskelig å forutsi betingelsene og prisene på lånet du ender opp med. Dette fordi Axo Finans samarbeider med nesten 10 norske banker, som opererer med hver deres priser og betingelser. I tillegg er din egen økonomi/inntekt avgjørende for hvilken rente du ender opp med, slik at det er vanskelig å si noe konkret om lånetilbudet når man snakker om låneformidlere slik som i dette tilfellet.

Det vi dog kan fortelle deg, er at du kan søke om et lån på så lite som 10 000 kroner eller så mye som 500 000 kroner. Nedbetalingstiden går opp mot 15 år, og den effektive renten ligger i snitt på 15,84 prosent på forbrukslån søkt om gjennom Axo Finans.

Fordeler med forbrukslånet

Som med enhver annen låneformidler, så er den store fordelen med å søke gjennom Axo Finans at du får søknaden din vurdert av flere uavhengige banker. Du lar altså bankene konkurrere om deg, og du sikrer deg på denne måten det desidert beste og billigste lånet. Andre fordeler med å søke om lån fra Axo Finans er at lånegrensen er høy, og at du får raskt svar på søknaden. Du kan også bruke lånepengene til å refinansiere annen gjeld.

Søke om Axo Finans forbrukslån

Det er svært enkelt å søke om forbrukslån gjennom Axo Finans. Søknadsskjemaet har tre lettfattelige steg som du må igjennom, og det tar heller ikke lange tiden før du får det beste lånetilbudet i retur på e-post. En annen stor fordel med å søke om forbrukslån fra Axo Finans er at banken har 18års aldersgrense. Det er særlig lavt sammenlignet med de fleste andre låneformidlere. Øvrige krav er at du er norsk statsborger og at du tjener minst 200 000 kroner/årlig.